Grikių salotos su netikėtu padažu


Grikių salotos su netikėtu padažu, vmg receptas

1-2 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 100 g nekepintų grikių

  • 120 g salotų lapų

  • 2-3 SPILVA marinuotų agurkų

  • 6-8 riekelių KITCHEN ME karštai rūkytos anties filė

  • 50 g korėjietiškų morkų

Padažui:

  • 100 ml OBELIŲ pomidorų padažo „naminis“

  • Mažo ryšelio petražolių

  • Mažo ryšelio kalendrų

  • Kelių svogūno laiškų

  • 2-3 ančiuvių

  • ½ citrinos sulčių

  • 1-2 šaukštelių DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • Saujos granatų sėklų pabarstyti

1. Užmerkite grikius iš vakaro šaltame vandenyje.

2. Į lėkštę sudėkite salotų lapus. SPILVA marinuotus agurkus supjaustykite riekelėmis, taip pat riekelėmis supjaustykite KITCHEN ME karštai rūkytą anties filė. Tarp salotų lapų dėkite agurkus, antieną, korėjietiškas morkas.

3. Padažui sutrinkite kartu petražolių ir kalendrų lapelius, svogūnų laiškus ir ančiuvius. Sumaišykite su OBELIŲ pomidorų padažu „naminis“. Išspauskite citrinos sultis, pagardinkite DANSUKKER šviesiuoju

4. Gautą padažą sudėkite ant salotų. Užberkite granatų sėklų.


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg