Traškios, tąsios ir labai greitos sūrio picos receptas.
Nereikės net užminkyti tešlos! Skanūs ingredientai, keli rankų judesiai ir turite svajonių patiekalą.
![dvisluoksnė pica, Alfo Ivanausko receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_bdd0301c3d4e4d9fba49ff5feec2afa4~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_188,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_bdd0301c3d4e4d9fba49ff5feec2afa4~mv2.jpg)
Greitai dvisluoksnei picai pagaminti reikia:
6 vyšninių pomidoriukų
1 šaukšto smulkintų svogūnų
1 šaukšto smulkintų svogūnų laiškų
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
5 šaukštų pjaustytų, mėgstamų grybų (rudųjų arba baltųjų pievagrybių)
1 rozmarino šakelės
2 tortilijų
4 šaukštų WOWMAMA česnakinio padažo
Tarkuoto mocarelos sūrio
100 g plėšyto mocarelos sūrio
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
Į dubenį dėkite per pusę perpjautus pomidoriukus, svogūnus, svogūnų laiškus, grybus, supilkite alyvuogių aliejų, įberkite druskos, pipirų, rozmarino lapelių ir viską sumaišykite.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos dėkite tortiliją, tepkite 2 šaukštus WOWMAMA česnakinio padažo, užbarstykite sūrio. Dėkite antrą tortilijos lakštą, tepkite 2 šaukštus česnakinio padažo, užbarstykite sūrio, sudėkite dubenėlyje paruoštą masę, užbarstykite plėšytos mocarelos.
Dėkite į orkaitę ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje su karšto apipūtimo funkcija apie 15 minučių, kol gražiai apskrus ir išsilydys sūris.
![dvisluoksnė pica, Alfo Ivanausko receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_6927fe9e4e0e4105bf6d7ebd42db4151~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_6927fe9e4e0e4105bf6d7ebd42db4151~mv2.jpg)
Skanaus!