Naminės duonelės su troškintų kopūstų, grybų ir mėsos įdaru (Receptas)
- eglerace
- prieš 12 valandų
- 2 min. skaitymo
Jaukios, purios naminės tešlos duonelės su sultingu ir aromatingu grybų, troškintų kopūstų ir mėsos įdaru – tai maistingas ir sotus namų komforto maistas. Aštrus čioriso akcentas suteikia charakterio tobulai subalansuotam daržovių deriniui. Ir tai yra vienas tų patiekalų, kurie iš karto suburia šeimą prie bendro stalo: ir vaikus, ir suaugusiuosius.
Dalinkitės receptu, šitos duonelės vertos, kad apie jas sužinotų visi.

Video receptą žiūrėkite VMGONLINE instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–3 asm.
Gaminimo laikas: 1 val. 10 min.
Duonelėms pagaminti reikia:
Tešlai:
240 ml šilto vandens
1 šaukštelio cukraus
7 g DR. OETKER tirpiųjų mielių
400 g MALSENA šviesių speltų kvietinių miltų
1 šaukštelio SALDVA jūros druskos
2 šaukštų BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo gryno alyvuogių aliejaus
Įdarui:
250 g pekininio kopūsto
1 vidutinio svogūno
2 vidutinių morkų
2–3 pievagrybių
2 šaukštų BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo gryno alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio SALDVA maltų kalendrų
2 šaukštelių SALDVA kmynų
Žiupsnelio SALDVA jūros druskos
Žiupsnelio SALDVA pipirų mišinio
200 g LAPINO PUOTA triušienos kumpelių mėsos
40 g ESPANA vytintos ispaniškos čioriso dešros
1 šaukštelio SALDVA prieskonių mišinio paukštienai „Bbq Angel’s Wings“
1 saujos šviežių petražolių
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Be konservantų“
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu

Į KITCHEN AID kombaino dubenį supilkite vandenį, suberkite cukrų ir DR. OETKER tirpiąsias mieles, išmaišykite. Uždenkite ir palikite šiltoje vietoje apie 15 min.
Kopūstą supjaustykite juostelėmis, svogūną – kubeliais, morkas stambiai sutarkuokite, o pievagrybius pjaustykite gabaliukais.
Į įkaitintą keptuvę įpilkite BIONATURALIS ekologiško šalto spaudimo gryno alyvuogių aliejaus, sudėkite kepti daržoves. Pagardinkite SALDVA maltomis kalendromis ir SALDVA kmynais, išmaišykite. Įberkite SALDVA jūros druskos ir SALDVA pipirų mišinio.
Į indą su mielėmis dėkite 100 g MALSENA šviesių speltų kvietinių miltų, išmaišykite ir atidėkite į šalį.
LAPINO PUOTA triušienos kumpelių mėsą supjaustykite juostelėmis. Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, dėkite mėsą ir apkepinkite.
ESPANA vytintą ispanišką čioriso dešrą susmulkinkite, suberkite į keptuvę. Apibarstykite SALDVA prieskonių mišiniu paukštienai „BBQ Angel’s Wings“ ir sumaišykite su keptomis daržovėmis.
Į tešlą supilkite alyvuogių aliejų, berkite druską ir likusius MALSENA miltus. Masę gerai išsukite, suformuokite rutulį, uždenkite ir palikite dar 10 min.
Pakilusią tešlą dėkite ant lentos, apibarstykite miltais ir padalinkite lygiomis dalimis. Kiekvieną gabaliuką iškočiokite į apvalią formą, uždenkite audiniu ir palikite apie 5 min. pailsėti.
Smulkiai sukapokite petražoles ir sumaišykite su KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezu „Be konservantų“.
Duoneles apkepinkite iš abiejų pusių sausoje keptuvėje, kol apačia paruduos ir pradės formuotis burbuliukai.
Iškeptas duoneles įpjaukite, dėkite padažo, įdaro ir skanaukite.
Gardžių atradimų.


























