Traškūs bulviniai blynai su silkių mišraine (Receptas)
- eglerace
- prieš 10 valandų
- 1 min. skaitymo
Tai nėra tik dar vienas bulvinių blynų receptas jūsų kolekcijai. Tai būdas mūsų kulinarinę klasiką pateikti moderniai. Traškūs, purūs, tikro skonio bulviniai blynai + šviežia, gaivi, ryškaus skonio silkių mišrainė, kuri suteikia patiekalui šventiško lengvumo.
Vos 40 minučių ir skonių šventė paruošta!

2 asm.
Gaminimo laikas: 40 min.
Bulviniams blynams pagaminti reikia:
½ kg bulvių
1 vidutinio svogūno
1 kiaušinio
Žiupsnelio SALDVA jūros druskos
2 šaukštų ypač gryno alyvuogių aliejaus
2–3 KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotų agurkų „Saldžiarūgščiai“
1 nedidelio pomidoro
1 nedidelio mėlynojo svogūno
1 virto kiaušinio
2 šaukštų KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezo „Be konservantų“
Žiupsnelio SALDVA pipirų mišinio
1 silkių filė
1 šaukšto marinuotų svogūnų
Mėgstamų žalumynų blynams papuošti
Į NINJA smulkintuvą sudėkite nuluptas bulves ir svogūną, viską sutrinkite. Masę lengvai nuspauskite, kad pašalintumėte dalį skysčio, sudėkite į dubenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite SALDVA jūros druskos ir išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, dėkite po šaukštą bulvių masės ir apkepkite iš abiejų pusių.
KĖDAINIŲ KONSERVAI marinuotus agurkus „Saldžiarūgščiai“, pomidorą ir mėlynąjį svogūną supjaustykite kubeliais, suberkite į dubenį.
Sudėkite smulkiai pjaustytą kiaušinį, įmaišykite KĖDAINIŲ KONSERVAI majonezą „Be konservantų“. Pagardinkite SALDVA pipirų mišiniu ir gerai išmaišykite.
Silkių filė supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite į dubenį.
Ant iškeptų bulvinių blynų dėkite mišrainę ir marinuotus svogūnus.
Papuoškite žalumynais ir pagardinkite pipirais.
Gardžių atradimų.


























