Indijoje populiarių čatnių seriją pradėjome nuo braškėmis kvepiančio čatnio recepto, kurį tikrai verta išbandyti kiekvienam, ieškančiam neatrastų skonių lobyno. O trokštantiems daugiau idėjų, siūlome šį sodrios spalvos ir ne ką mažiau išskirtinio skonio gervuogių ir burokėlių duetą. Išmėginkite ir patys įsitikinsite – ši ryškiaspalvė sąjunga, sustiprinta aitriosios paprikos drožlėmis bei česnako gabalėliais, užliūliuos net išrankiausių skonio receptorius!
Gervuogių ir burokėlių čatnis
1 stiklinės gervuogių
1 stiklinės kubeliais pjaustytų virtų burokėlių
½ puodelio cukraus
¼ puodelio obuolių acto
1 šaukšto aitriosios paprikos drožlių
2 šaukšto smulkinto česnako
žiupsnelio druskos ir pipirų
Sudėkite visus ingredientus ir virkite apie 20 min. ant mažos ugnies.
コメント