top of page

Gardi adžika su žaliosiomis paprikomis ir česnaku ne tik žiemai


adžika su žaliosiomis praktikomis, Alfas vienas namuose, Alfo receptai

Laidą ALFAS VIENAS NAMUOSE žiūrėkite ČIA


Išeiga 500 ml

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 350–400 g žaliųjų paprikų

  • 1–2 žaliosios aitrios paprikos

  • 50 g česnako

  • 30 g petražolių

  • 30 g kalendros

  • 25 g cukraus

  • 15 g druskos

  • 50 ml obuolių acto

  • 50 ml aliejaus

1. Nuplautas daržoves ir prieskonines žoleles lengvai pasmulkinkite ir sudėkite į smulkintuvo indą.

2. Viską sutrinkite, supilkite actą, aliejų, suberkite cukrų ir druską.

3. Viską gerai išmaišykite. Sudėkite į švarius stiklainius ir laikykite šaldytuve.

ALFO PATARIMAI:

· Jei nemėgstate kalendrų, rinkitės kitas prieskonines žoleles, bet aš jums siūlau išbandyti šias – kokia adžika be kalendrų.

· Tinka prie žuvies, vištienos patiekalų, jau išvirtų sriubų, makaronų.


Visus produktus receptui vieno mygtuko paspaudimu rasite BARBORA.lt



Skanaus!




Naujausi įrašai

bottom of page