Gardžioji žuvienė su ant grilio kepta lašiša ir marinuotais agurkėliais


žuvienė su lašiša, grilyje kepta lašiša, žuvienė su vėžiais,grilio patiekalai, skani žuvienė, Alfo receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE IR video receptą rasite ČIA


Reikia:

  • 1 MAGGI ekologiško sultinio kubelio

  • 1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko

  • Kelių marinuotų SPILVA agurkėlių

  • 50 g korėjietiškų morkų

  • Kelių jaunų apvirtų bulvyčių

  • ½ citrinos

  • Gabaliuko šviežios lašišos

  • Kelių vėžių

  • Šiek tiek rūkytos lašišos

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • Mėgstamų prieskoninių žolelių

  • Kelių svogūnų laiškų

  • Žiupsnelio SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“


1. Lašišą iš abiejų pusių pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir dėkite kepti ant grotelių. Kai žuvis iškeps, ją sumaigykite.

2. Sultinio kubelį dėkite į puodą su karštu vandeniu.

3. Agurkus supjaustykite patogiais valgyti gabaliukais. Taip pat supjaustykite ir bulves. Pasmulkinkite prieskonines žoleles ir svogūnų laiškus.

4. Į karštą sultinį sudėkite keptą ir rūkytą lašišą.

5. Sudėkite korėjietiškas morkas ir daržoves. Pavirkite apie 10 min.

6. Virtus vėžius apskrudinkite ant grilio ir sudėkite į sriubą.

7. Galiausiai sudėkite svogūnus ir žoleles. Gausiai pagardinkite juodaisiais pipirais. Jei reikia, pagardinkite druska. Pagardinkite citrinos sultimis ir tarkuota žievele. 

Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg