2 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
½ šaukšto sojų padažo
1 skiltelės česnako
nedidelio gabalėlio imbiero šaknies
Padažui:
50 g žaliųjų žirnelių
1 šaukšto kepintų sezamų sėklų
kelių šaukštų kepintų žemės riešutų
1 ilgavaisio agurko
1 mango
50 g ryžių arba pupelių vermišelių
½ šaukšto šviežiai spaustų žaliosios citrinos sulčių
1 šaukštelio rudojo cukraus
1. Vermišelius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite kelias minutes pastovėti. 2. Perliekite šaltu vandeniu ir nukoškite. 3. Nuluptą mangą ir agurką supjaustykite plonais šiaudeliais ir sumaišykite su vermišeliais bei žirneliais. 4. Sumaišykite padažui skirtus ingredientus ir patiekite su salotomis. 5. Apibarstykite žemės riešutais ir sezamais.