Dešrainio su kukurūzais ir sūrio padažu receptas, kurio dėka iškylos metu nustebinsite ir artimuosius, ir draugus. Vertas aplodismentų!

Laidą #AlfasMieste žiūrėkite čia
Dešrainiui paruošti reikia:
1 svogūno
1 mėlynojo svogūno
1 saujos SPILVA marinuotų agurkėlių
100 g konservuotų kukurūzų
1 česnako skiltelės
30 ml OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejaus
100 g VILVI MEMEL 12 mėnesių brandinto sūrio
100 ml grietinėlės
4–5 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
3 šaukštų KIKKOMAN terijakio BBQ padažo
4 VILNIAUS DUONA gurmaniškų dešrainių bandelių
100 g SUSLAVIČIAUS kečupo „Šašlykų“
1 saujos kalendrų
ŠVYTURIO nealkoholinio alaus „Ekstra“ (patiekimui)
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, mėlynąjį svogūną – griežinėliais, SPILVA marinuotus agurkėlius supjaustykite juostelėmis.
2. Į ketaus keptuvę dėkite pjaustytą svogūną, kukurūzus, smulkintas česnako skilteles, įpilkite OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejaus, kepkite įkaitintame ZYLE grilyje, kartais pamaišydami, kol svogūnas pasidarys minkštas, dėkite tarkuoto VILVI MEMEL 12 mėnesių brandinto sūrio, grietinėlės ir gerai išmaišykite.
3. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles kepkite ant įkaitinto grilio iš abiejų pusių, kol apskrus ir pilnai iškeps. Aptepkite jas KIKKOMAN terijakio BBQ padažu ir pakepkite iš abiejų pusių dar po minutę. VILNIAUS DUONA gurmaniškas dešrainių bandeles pašildykite ant grilio, kad šiek tiek apskrustų. Į keptas bandeles pilkite SUSLAVIČIAUS kečupą „Šašlykų“, dėkite marinuotus agurkėlius, mėlynąjį svogūną, keptas dešreles, sūrio padažą. Patiekite su šviežiais kalendrų lapeliais. Skanaukite kartu su nealkoholiniu ŠVYTURIO alumi „Ekstra“
Skanaus!