4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
400 g briuselinių kopūstų
200 g morkyčių
250 g šparaginių pupelių
50 g sviesto
Žiupsnelio druskos
1 apelsino sulčių ir žievelės
2–3 šakelių čiobrelių
1 rozmarinų šakelės
1. Gilioje keptuvėje apvirkite morkytes ir šparagines pupele pasūdytame vandenyje 2–3 min., po to vandenį nupilkite, sudėkite sviestą, apelsinų sultis ir žievelę, taip pat prieskonines žoleles ir patroškinkite, kol daržovės suminkštės.
2. Briuselinius kopūstus nuvalykite, nupjaukite kietus kotelius. Apkepkite 2–3 min. keptuvėje, sumaišykite su jau paruoštomis daržovėmis, šaukite į orkaitę ir paskrudinkite po griliu dar kelias min.