![Daniškas rudasis padažas, vmg receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_60b38cc2275b4864a2d4b4451701331c~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_74,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_60b38cc2275b4864a2d4b4451701331c~mv2.jpg)
500 ml
Gaminimas 20 min.
Reikia:
2 šaukštų sviesto
2 šaukštų miltų
600 ml jautienos sultinio
2 šaukštų baltojo vyno acto
Druskos ir pipirų
3 šaukštų „cherry“
1. Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir maišykite iki vientisos masės.
2. Lėtai nuolatos maišydami įpilkite pusę jautienos sultinio ir actą.
3. Lėtai virkite nuolatos maišydami, kol padažas sutirštės. Pasūdykite, įberkite pipirų.„Cherry“ supilkite pabaigoje, išmaišykite ir nukaiskite. Leiskite pastovėti kelias minutes ir patiekite.