top of page

Daniškas rudasis padažas


Daniškas rudasis padažas, vmg receptas

500 ml

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 2 šaukštų sviesto

  • 2 šaukštų miltų

  • 600 ml jautienos sultinio

  • 2 šaukštų baltojo vyno acto

  • Druskos ir pipirų

  • 3 šaukštų „cherry“

1. Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą, suberkite miltus ir maišykite iki vientisos masės.

2. Lėtai nuolatos maišydami įpilkite pusę jautienos sultinio ir actą.

3. Lėtai virkite nuolatos maišydami, kol padažas sutirštės. Pasūdykite, įberkite pipirų.„Cherry“ supilkite pabaigoje, išmaišykite ir nukaiskite. Leiskite pastovėti kelias minutes ir patiekite.

Naujausi įrašai

bottom of page