2-3 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
2–3 cukinijų
5–7 g šafrano miltelių
saujos graikinių riešutų
100 g pievagrybių
kelių skiltelių česnako
šviežių čiobrelių
druskos, pipirų
aliejaus
1. Cukinijas maisto smulkintuvu arba daržovių skustuku supjaustykite plonomis juostelėmis, įtrinkite šafranu ir palikite pastovėti. 2. Paruoškite padažą: keptuvėje pakepinkite susmulkintus pievagrybius; keptus grybus, graikinius riešutus, kelis šaukštus šviežių cukinijų ir česnakus susmulkinkite maisto smulkintuvu, iki vientisos masės, įpilkite šlakelį aliejaus, prieskonių ir dar kartą sumaišykite. 3. Dėkite į lėkštę cukinijų makaronus ir pagardinkite padažu.
Comments