![Citrinų ir čiobrelių padažas, vmg receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_62c96d32f0b64b918c85e576a9c4dad0~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_59,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_62c96d32f0b64b918c85e576a9c4dad0~mv2.jpg)
4-6 asm.
Gaminimas 5 min.
Reikia:
6 šaukštų citrinų sulčių
½ tarkuotos citrinos žievelės
6 šaukštų tyro alyvuogių aliejaus
2 šaukštelių medaus
kelių šakelių šviežių čiobrelių druskos, pipirų
1. Į elektrinį smulkintuvą suberkite čiobrelių lapelius, citrinos žievelę, supilkite citrinos sultis ir medų. Viską sutrinkite. Baigdami trinti supilkite aliejų, pagardinkite druska ir pipirais. *padažas tiks salotoms, žuvies ir jūrų gėrybių patiekalams gardinti