Cezario salotų laiveliai su traškia vištiena ir šonine


Cezario salotų laiveliai su traškia vištiena ir šonine, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 400 g mini romaninių salotų

  • 100 g raudonojo svogūno

  • 20 g ančiuvių

  • 200 g vištienos filė

  • 50 g kietojo sūrio

  • 100 g šoninės

  • 200 g vyšninių pomidoriukų

  • 100 g Cezario padažo

  • druskos, pipirų

1. Romanines salotas perpjaukite pusiau ir išimkite kotą bei kelis vidinius lapus.

2. Vištieną bei šoninę susmulkinkite ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol gerai paskrus, pagardinkite druska ir pipirais, baigiant kepti sudėkite ančiuvius.

3. Pomidorus supjaustykite į keturias dalis, o svogūną – smulkiais šiaudeliais.

4. Lėkštėje serviruokite salotas, į vidų dėkite sumaišytą Cezario padažą su svogūnais, pomidorais ir keptu vištienos bei šonines mišiniu. Užtarkuokite kietojo sūrio.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg