![Burokėlių humusas, vmg receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_e2771abe677040b19cac532d89ae5830~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_74,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_e2771abe677040b19cac532d89ae5830~mv2.jpg)
6-8 asm.
Gaminimas 10 min.
Reikia:
2 vidutinio dydžio virti burokėliai
240 g konservuotų avinžirnių (1 maža skardinė)
skiltelė česnako
½ šaukštelio maltos kalendros
¼ šaukštelio aitriosios paprikos
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
½ citrinos sultys
druskos
1. Prieskonius šiek tiek pašildykite sausoje keptuvėje.
2. Visus produktus sudėkite į trintuvo indą ir kruopščiai sutrinkite. Jei reikia, galite įpilti virinto vandens.