Bulvių košė su morkomis, salierais ir petražolėmis


Bulvių košė su morkomis, salierais ir petražolėmis, vmg receptas

4-6 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 500 g bulvių

  • 300 g saliero šaknies

  • 200 g morkų

  • 50 g sviesto

  • 150 ml pieno

  • 30 g petražolių

  • druskos

1. Susmulkinkite bulves, saliero šaknį ir morkas, užpilkite vandeniu, pasūdykite ir išvirkite.

2. Suminkštėjus daržovėms, nukoškite ir sutrinkite. Užplikykite verdančiu pienu su sviestu ir gerai išmaišykite.

3. Suberkite smulkintas petražoles ir permaišykite.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg