top of page

Brusketos su cukinija ir ožkų pieno sūriu


Reikia:

  • 4 ryžių trapučių

  • 20 cukinijos griežinėlių

  • 1 morkos

  • 3 šaukštų ožkų pieno sūrio

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • žiupsnelio šviežių čiobrelių

  • žiupsnelio saulėgrąžų daigų papuošti

  • druskos, pipirų

  • druskos, pipirų

  • žiupsnelio saulėgrąžų daigų papuošti

  • žiupsnelio šviežių čiobrelių

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 3 šaukštų ožkų pieno sūrio

  • 1 morkos

  • 20 cukinijos griežinėlių

  • 4 ryžių trapučių


1. Morką sutarkuokite per burokinę tarką ir apkepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, kad suminkštėtų. Pagardinkite druska, pipirais ir šviežiais čiobreliais. Cukinijos griežinėlius iš abiejų pusių apkepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

2. Ryžių trapučius aptepkite ožkų pieno sūriu, uždėkite keptas morkas ir keptą cukiniją.

3. Papuoškite saulėgrąžų daigais.

Naujausi įrašai

bottom of page