Reikia:
4 ryžių trapučių
20 cukinijos griežinėlių
1 morkos
3 šaukštų ožkų pieno sūrio
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
žiupsnelio šviežių čiobrelių
žiupsnelio saulėgrąžų daigų papuošti
druskos, pipirų
druskos, pipirų
žiupsnelio saulėgrąžų daigų papuošti
žiupsnelio šviežių čiobrelių
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
3 šaukštų ožkų pieno sūrio
1 morkos
20 cukinijos griežinėlių
4 ryžių trapučių
1. Morką sutarkuokite per burokinę tarką ir apkepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus, kad suminkštėtų. Pagardinkite druska, pipirais ir šviežiais čiobreliais. Cukinijos griežinėlius iš abiejų pusių apkepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.
2. Ryžių trapučius aptepkite ožkų pieno sūriu, uždėkite keptas morkas ir keptą cukiniją.
3. Papuoškite saulėgrąžų daigais.
Comments