Reikia:
250 g KEKAVA viščiukų filė
Druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
30 ml TERRA CRETA aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus
1 šaukšto garstyčių
1 šaukšto medaus
1 citrinos sulčių
150 g tarkuotų morkų
150 g tarkuotų agurkų
80 g virtų bolivinių balandų
Saujelės sūdytų pistacijų
Saujelės mėtų lapelių
1 šaukšto MALSENA viso grūdo speltų miltų
KEKAVA viščiukų filė pabarstykite druska, pipirais, plėšytas rozmarinų lapeliais, apvoliokite MALSENA viso grūdo speltų miltuose. Dėkite į skardelę ir šaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę. Kepkite apie 35 min. Supjaustykite riekelėmis.Padažui sumaišykite TERRA CRETA aukščiausios rūšies alyvuogių aliejų, garstyčias, citrinų sultis ir medų. Įberkite druskos.Romėniškas salotas supjaustykite.Stiklainėlyje arba kitokiame inde sluoksniuokite salotas, daržoves, vištieną, bolivines balandas. Užpilkite padažo, ant viršaus užberkite pistacijų, mėtų lapelių.
Comments