![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_2c47199388bd4523b0f3a33a389cd53c~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_120,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_2c47199388bd4523b0f3a33a389cd53c~mv2.jpg)
Reikia:
0,5 kg valytų bulvių
0,5 kg cukinijų
3 kiaušiniai
10 pievagrybių
1 ropinis svogūnas
Druskos, pipirų
100 ml aliejaus kepti
Žiupsnelis šviežaus čiobrelio
1. Burokine tarka sutarkuokite bulves ir cukiniją.
2. Kubeliais susmulkinkite svogūną ir pievagrybius.
3. Į bulvių ir cukinijų masę suberkite svogūnus, pievagrybius, smulkintą čiobrelį, įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
4. Keptuvėje įkaitintame aliejuje iš gautos masės iškepkite blynus.
* Blynus patiekite su natūraliu jogurtu.