3-5 asm.
Gaminimas 12 min.
Kepimas 8 min.
Orkaitės t-ra 220 °C
Reikia:
400 g antienos filė
1 svogūno
3–4 batatų
kelių skiltelių česnako
~700 ml vištienos sultinio
300 ml kokosų pieno
1 šaukštelio kario pastos
šlakelio alyvuogių aliejaus
druskos, juodųjų pipirų
1. Gilioje keptuvėje arba puode pakepinkite kario pastą su aliejumi ir nuluptas bei stambiai pjaustytas daržoves: svogūnus, česnakus ir batatus.
2. Kai daržovės suminkštės, supilkite sultinį ir kokosų pieną. Užvirkite ir sutrinkite sriubą. Palikite pastovėti.
3. Tuo metu antieną įtrinkite druska, pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
4. Kepkite iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje apie 8 min. Keptą antieną suplėšykite ir patiekite su sriuba.
Comments