Batatų sriuba su antiena


Batatų sriuba su antiena, vmg receptas

3-5 asm.

Gaminimas 12 min.

Kepimas 8 min.

Orkaitės t-ra 220 °C


Reikia:

  • 400 g antienos filė

  • 1 svogūno

  • 3–4 batatų

  • kelių skiltelių česnako

  • ~700 ml vištienos sultinio

  • 300 ml kokosų pieno

  • 1 šaukštelio kario pastos

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • druskos, juodųjų pipirų

1. Gilioje keptuvėje arba puode pakepinkite kario pastą su aliejumi ir nuluptas bei stambiai pjaustytas daržoves: svogūnus, česnakus ir batatus.

2. Kai daržovės suminkštės, supilkite sultinį ir kokosų pieną. Užvirkite ir sutrinkite sriubą. Palikite pastovėti.

3. Tuo metu antieną įtrinkite druska, pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

4. Kepkite iki 220 °C įkaitintoje orkaitėje apie 8 min. Keptą antieną suplėšykite ir patiekite su sriuba.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg