Balta naminė mišrainė


balta naminė mišrainė, VMG
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 40 min.


  • 4 vid. dydžio bulvių (virti su lupenomis)

  • 6 vid. dydžio morkų

  • 2/3 ilgavaisio agurko

  • 200 ml konservuotų žirnelių

  • 100 ml majonezo

  • Druskos, juodųjų pipirų


  1. Pirmiausia išvirkite morkas ir bulves. Jas virkite neluptas, tiesiog švariai nuplautas.

  2. Daržovėms išvirus, vandenį nupilkite ir daržoves ataušinkite atvirame puode, sausai. Atvėsusias daržoves nulupkite.

  3. Morkas, bulves ir agurkus supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį.

  4. Suberkite nusunktus žirnelius.

  5. Pagal skonį įdėkite druskos ir juodųjų pipirų bei majonezo.

  6. Viską gerai išmaišykite.


Mišrainės paslaptis: morkų įdėkite daugiau, kad mišrainei suteiktų saldumo.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg