2-3 asm.
Gaminimas 50-55 min.
Reikia:
4 paruoštų savojinio kopūsto lapų
1 šalotinio svogūno
6-8 mažų rudųjų pievagrybių
250 g LAPINO PUOTA smulkintos triušienos
1 šaukštelio pomidorų pastos
1 šaukštelio SANTA MARIA Paneng raudonojo kario prieskonių
2 šaukštų aliejaus
2-3 morkų
Žiupsnelio druskos
300 ml daržovių sultinio
3 šaukštų SANTA MARIA Terijakio padažo
Sezamo sėklų pabarstyti
1. Paruoškite kopūsto lapus – nupjaukite storąją dalį, sudėkite lapus į verdantį vandenį ir pavirkite 2-3 min. Išimkite, nusausinkite.
2. Supjaustykite svogūnus smulkiais kubeliais, taip pat supjaustykite grybus. Suberkite viską į LAPINO PUOTA maltą triušieną, sumaišykite, įdėkite pomidorų pastą, SANTA MARIA Paneng raudonojo kario prieskonius, druską ir išmaišykite. Reikalui esant, įpilkite šiek tiek vandens.
3. Faršo gabaliuką išplokite į paplotėlį, uždėkite jį ant kopūsto lapo ir suvyniokite į vyniotinį.
4. Balandėlius apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus kol gražiai apskrus.
5. Morkas supjaustykite pailgomis riekelėmis, sudėkite į kepimo formą, jei liko grybų, sudėkite juos taip pat, ir sudėkite balandėlius. Užpilkite sultinio ir troškinkite orkaitėje apie 30-35 min.
6. Prieš baigdami troškinti, užpilkite SANTA MARIA Terijakio padažo, paskrudinkite viršų po įkaitintu griliu ir patiekite pabarstę sezamo sėklomis.