Alfas dar kartą įrodė, jog azijietišką sriubą paruošti savo namuose yra itin greita ir paprastai.
Video receptą žiūrėkite čia
2–3 asm.
Gaminimo laikas: apie 20 min.
Azijietiškai sriubai pagaminti reikia:
750 ml SUKČIUS natūralaus vištienos sultinio
1 citrinžolės lazdelės
Žiupsnelio Sičuano pipirų
1–2 žvaigždinių anyžių
3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
120 g poro
2–3 šitakių
1–2 skiltelių česnako
2–3 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejų
200 g LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies juostelių
½ raudonos aitriosios paprikos
Žiupsnelio sezamų sėklų
200 g virtų GRALLA avinžirnių
1 saujos špinatų lapelių
80 g CALVO tuno savo sultyse
1 saujelės kalendrų
1–2 svogūnų laiškų
1. Į prikaistuvį supilkite SUKČIUS natūralų vištienos sultinį, sudėkite smulkintą ir
patraiškytą citrinžolės lazdelę, Sičuano pipirus, anyžius ir šaukštą KIKKOMAN sojų padažo. Užvirinkite ir ant nedidelės kaitros virkite 5–7 min.
2. Porą, šitakius ir česnaką susmulkinkite.
3. Keptuvėje įkaitinkite 1–2 šaukštus OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus, sudėkite smulkintus porus ir grybus. Apkepkite 1–2 min. ir sudėkite smulkintą česnaką. Pagardinkite 1 šaukštu sojų padažo.
4. Apkeptas daržoves išimkite iš keptuvės.
5. LAPINO PUOTA triušienos juosmeninės dalies juosteles supjaustykite nedideliais kubeliais.
6. Į keptuvę pilkite likusį aliejų ir sudėkite smulkintą triušieną. Apkepkite iš visų pusių.
7. Aitriąją papriką susmulkinkite ir sudėkite į keptuvę su triušiena, pagardinkite sezamų
sėklomis ir šaukštu sojų padažo. Sudėkite pagal instrukciją ant pakuotės išvirtus GRALLA avinžirnius. Gerai išmaišykite.
8. Į dubenėlį dėkite triušienos su avinžirniais, pilkite karšto sultinio, sudėkite špinatų lapelius, CALVO tuną savo sultyse.
9. Papuoškite kalendrų lapeliais ir smulkintais svogūnų laiškais. Apibarstykite sezamų
sėklomis.
Gardžių atradimų.