Avokadų blyneliams iškepti reikia:
400 g KEKAVA šviežių viščiukų blauzdelių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1 šaukštelio rūkytos paprikos
1 prinokusio avokado
100 g tiršto jogurto
2 kiaušinių
100 g MALSENA miltų „Self Raising“
1–2 šaukštų TERRA CRETA aukščiausios kokybės alyvuogių aliejaus
KEKAVA šviežias viščiukų blauzdeles pabarstykite druska, šviežiai grūstais juodaisiais pipirais ir rūkyta paprika. Sudėkite į skardelę ir kepkite apie 35–40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Kai iškeps, išimkite, paaušinkite ir šakute suplėšykite mėsą.
Avokadą nulupkite ir sutrinkite šakute. Sudėkite jogurtą, kiaušinius, įberkite druskos ir viską gerai išmaišykite.
Suberkite MALSENA miltus „Self Raising“ ir sumaišykite.
Kepkite nedidelius blynelius įkaitintoje keptuvėje. Patiekite su plėšyta vištiena.
Skanaus!