Avietiniai saldainiai


Avietiniai saldainiai, vmg receptas

30 vnt.

Gaminimas 1 val.


Reikia:

  • 300 g aviečių tyrės

  • 150 g DAN SUKKER cukraus „Panevėžio plius“

  • 10 g Agar-Agaro miltelių

  • 1 laimo sulčių

  • cukraus saldainių apvoliojimui

1. Tyrę su cukrumi užvirkite.

2. Agar-Agarą sumaišykite su sultimis ir supilkite į tyrę. Užvirkite.

3. Gautą masę supilkite į norimas formeles arba į maistine plėvele išklotą formą ir palikite sustingti.

4. Sustingusią masę išimkite iš plėvelės, supjaustykite norimos formos ir dydžio gabalėliais ir apvoliokite juos cukruje.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg