Avižų desertas su keptais bananais ir ledais


Avižų desertas su keptais bananais ir ledais, vmg receptas

2 asm.

Gaminimas 10 min.

Reikia:

  • 2 stiklinių avižų

  • 3 šaukštų kakavos

  • 2 šaukštų medaus

  • žiupsnelio druskos

  • 1,5 stiklinės kokosų pieno

  • 2 bananų

  • 1 šaukšto sviesto

  • žiupsnelio vanilinio cukraus

  • 1 žaliosios citrinos

  • kelių lapelių mėtų

  • „Karališkų“ panakota ledų

1. Avižas sumaišykite su kakava, medumi, žiupsneliu druskos, kokosų pienu ir panakota ledais. Tegu truputį pastovi. 2. Bananus supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite su sviestu įbėrę vanilinio cukraus ir įdėję žaliosios citrinos žievelės. 3. Į stiklines sudėkite išbrinkusias avižas ir keptus bananus, papuoškite mėtomis.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg