![šata sriuba, gaspačas, melionų gaspačas, Alfo receptai, vmg receptai](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_c2b6ec794f344ab2a850bb247f91f5de~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_126,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_c2b6ec794f344ab2a850bb247f91f5de~mv2.jpg)
Gaspačui su melionu reikia:
Kumpio riekelių
400 g nuvalyto meliono
1 saldaus obuolio
50 ml chereso acto
1 mažo raudonojo svogūno
Saujelės baziliko lapelių
Žiupsnelio druskos
Vandens (pagal poreikį)
Paruoškite produktus. Melioną, saldų obuolį nulupkite, supjaustykite riekelėmis. Svogūną supjaustykite.
Paruoštus produktus, prieskonius, actą sudėkite ar supilkite į plaktuvo indą, įpilkite truputį vandens, viską sutrinkite.
Viską supilstykite į dubenėlius.
Puoškite pakepintu kumpio ir baziliko lapeliu.
Skanaus!