
Reikia:
500 g rabarbarų
50 g minkšto sviesto
2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
100 g miltų
60 g maltų migdolų
1 šaukštelio kepimo miltelių
4 kiaušinių
120 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
80 g sviesto
Kepimo formą 24 cm gausiai patepkite sviestu ir apibarstykite cukrumi. Rabarbarus supjaustykite riekelėmis. Sudėkite juos į formą.Minkštą sviestą suplakite su cukrumi, palaipsniui įmuškite kiaušinius, o po to įmaišykite miltus, migdolus ir kepimo miltelius. Įberkite žiupsnelį cukraus. Tešlą supilkite ant rabarbarų ir šaukite į orkaitę 30-35 min. 180 °C.Pyragą ataušinkite ir apverskite ant padėklo.