![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_966aecdc021048d88ab244d830bededf~mv2.png/v1/fill/w_75,h_50,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_966aecdc021048d88ab244d830bededf~mv2.png)
Reikia:
4 saujų virtų ryžių
1 brokolio
400 g rūkytos vištienos šlaunelių mėsos
1 ropinio svogūno
300 g mocarelos
3 šaukštų sviesto
1. Kubeliais supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame svieste.
2. Sumaišykite keptą svogūną su virtais ryžiais, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.
3. Brokolį išskirstykite į žiedynus ir apvirkite pasūdytame vandenyje.
4. Į kepimo formos dugną sudėkite paruoštus ryžius. Ant jų sudėliokite virtą brokolį, plėšytą vištieną ir užbaikite plėšyta mocarela.
5. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 20 min.