Apkepas-salotos su ryžiais, brokoliais ir rūkyta vištiena


Reikia:

  • 4 saujų virtų ryžių

  • 1 brokolio

  • 400 g rūkytos vištienos šlaunelių mėsos

  • 1 ropinio svogūno

  • 300 g mocarelos

  • 3 šaukštų sviesto


1. Kubeliais supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje įkaitintame svieste.

2. Sumaišykite keptą svogūną su virtais ryžiais, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite.

3. Brokolį išskirstykite į žiedynus ir apvirkite pasūdytame vandenyje.

4. Į kepimo formos dugną sudėkite paruoštus ryžius. Ant jų sudėliokite virtą brokolį, plėšytą vištieną ir užbaikite plėšyta mocarela.

5. Kepkite 200 °C orkaitėje apie 20 min.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg