Apelsinų žievelėje ant grilio kepti neįtikėtinai tobuli keksiukai


Grilio receptai, grilio idėjos, grilio desertai, desertas amt grilio, keksiukai apelsino žievelėje, Alfo Ivanausko receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE ir videoreceptą žiūrėkite ČIA


Reikia:

  • 50 g margarino VILNIUS

  • 2 kiaušinių

  • 5 šaukštų DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 1 apelsino žievelės

  • Šlakelio apelsinų sulčių

  • 5 šaukštų miltų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos

  • Mėgstamų uogų, šviežios mėtos, miltelinio cukraus (papuošti)

1. Margariną išlydykite.

2. Kiaušinius įmuškite į indelį. Ten pat suberkite cukrų ir įtarkuokite apelsino žievelę. Viską gerai išplakite ir supilkite sultis.

3. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir druską. Gerai išmaišykite ir supilkite lydytą sviestą.

4. Į išskobtų apelsinų puseles pilkite šiek tiek tešlos ir kepkite grilyje, kol iškils.

5. Puoškite mėgstamomis uogomis, mėtomis ir apibarstykite milteliniu cukrumi.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg