Laidą VIENAS GAMTOJE ir videoreceptą žiūrėkite ČIA
Reikia:
50 g margarino VILNIUS
2 kiaušinių
5 šaukštų DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
1 apelsino žievelės
Šlakelio apelsinų sulčių
5 šaukštų miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos
Mėgstamų uogų, šviežios mėtos, miltelinio cukraus (papuošti)
1. Margariną išlydykite.
2. Kiaušinius įmuškite į indelį. Ten pat suberkite cukrų ir įtarkuokite apelsino žievelę. Viską gerai išplakite ir supilkite sultis.
3. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir druską. Gerai išmaišykite ir supilkite lydytą sviestą.
4. Į išskobtų apelsinų puseles pilkite šiek tiek tešlos ir kepkite grilyje, kol iškils.
5. Puoškite mėgstamomis uogomis, mėtomis ir apibarstykite milteliniu cukrumi.
Skanaus!
Comments