Su kopūstais troškintas antiena yra greitai ir lengvai paruošiamas sotus ir sveikas patiekalas. Tiems, kurie myli vieno puodo valgius.
![Antiena, troškinta su raugintais kopūstais](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_d41e17fa1d854a46b9e6ea1ad797ac81~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_105,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_d41e17fa1d854a46b9e6ea1ad797ac81~mv2.jpg)
4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 1 val.
Antienos su raugintais kopūstais troškiniui pagaminti reikia:
800 g šviežios antienos kulšelių mėsos
Druskos
600 g raugintų kopūstų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis medaus
1. Raugintus kopūstus pasūdykite ir sumaišykite su medumi ir aliejumi. Sudėkite į storasienį troškintuvą.
2. Ant viršaus išdėliokite šviežią antienos kulšelių mėsą, pabarstykite druska ir uždenkite aliuminio folija.
3. Troškinkite orkaitėje apie valandą.
Skanaus!