Kerniaus Pauliukonio nuotr.
(4 asm).
Reikia:
180 g ryžių
120 ml ryžių acto
2 šaukštų sojų padažo
1 šaukštelio medaus
300 g sūdytos lašišos
apie 250 g trumpavaisių agurkų
1 „nori“ dumblių lapo
2 avokadų
½ šaukštelio vasabio krienų
2 šaukštų marinuoto imbiero
20 g šviežių kalendrų
4 šaukštų mėgstamų ikrų
Ryžius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
Sumaišykite ryžių actą su sojų padažu ir medumi.
Paruoštą padažą sumaišykite su virtais ryžiais ir atvėsinkite.
Šiaudeliais supjaustykite agurkus, dumblių lapą sukarpykite.
Avokadą sutrinkite su vasabio krienais.
Ant atvėsusių ryžių dėkite lašišos, agurko juosteles ir marinuotą imbierą.
Apibarstykite „nori“ lapo juostelėmis, kalendromis ir ikrais. Patiekite su avokadų kremu.
Skanaus!
Opmerkingen