Traškūs, saldžiarūgščiai bei gaivūs patiekalai, kuriuos paruošite žaibiškai ir galėsite džiuginti ne tik namiškius, bet ir netikėtai užsukusius draugus.
Video receptą žiūrėkite čia
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
Šviežioms agurkų salotoms arba gaiviam sumuštiniui pagaminti reikia:
1 ilgavaisio agurko
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų su druska
1 šaukšto purškiamo BASSO alyvuogių aliejaus
2 šaukštų JADE BRIDGE ryžių acto (arba baltojo vyno acto)
1 česnako skiltelės
Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės
1 šaukštelio DANSUKKER šviesiojo sirupo
½ mėlynojo svogūno
300 g NATURLI sojų kukuliukų
4 mėgstamos skrudinimo duonos riekelių
2 šaukštų DOBILAS natūralaus ekologiško jogurto
Keleto kalendrų ir mėtų šakelių
1. Agurką perpjaukite išilgai ir išskobkite jo sėklas, kad patiekaluose nebūtų daug vandens. Tada supjaustykite pailgomis juostelėmis.
2. Į dubenį berkite KOTANYI aitriųjų paprikų su druska, purkškite BASSO alyvuogių aliejaus,
pilkite JADE BRIDGE ryžių acto, įtarkuokite česnako skiltelę, citrinos žievelės ir pilkite DANSUKKER šviesiojo sirupo. Viską išmaišykite, sudėkite agurkus, pusžiedžiais pjaustytą
svogūną, vėl maišykite ir leiskite šiek tiek pasimarinuoti (apie 5–7 min.).
3. ZYLE grilį šiek tiek papurkškite aliejumi ir dėkite kepti NATURLI sojų kukuliukus bei
duonos riekeles.
4. Salotoms: į dubenį dėkite marinuotus agurkus ir svogūnus, keptus kukuliukus, iš šono –
DOBILAS natūralaus ekologiško jogurto. Papuoškite mėtų ir kalendrų lapeliais, berkite aitriųjų paprikų ir druskos.
5. Sumuštiniams: ant skrudintos duonos dėkite ekologiško jogurto, marinuotų agurkų ir svogūnų, kukuliukų, dar agurkų. Papuoškite mėtų ir kalendrų lapeliais, berkite aitriųjų paprikų ir druskos. Uždenkite kita duonos riekele.
Skanaus.
Comments