![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_69dfa61972174c72aefdff4a62910cd1~mv2.png/v1/fill/w_49,h_33,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_69dfa61972174c72aefdff4a62910cd1~mv2.png)
Reikia:
4 trumpavaisių mažai sūdytų agurkų
8 šaukštų grūdėtos varškės
1 skiltelės česnako
druskos, juodųjų pipirų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1. Daržovių skustuku juostelėmis supjaustykite agurkus.
2. Labai smulkiai sukapokite česnaką ir sumaišykite su grūdėta varške.
3. Susluoksniuokite agurkus su varške į taures, pagardinkite pipirais ir apšlakstykite aliejumi.
*Agurkus galite paruošti ir iš vakaro: į 0,5 stiklinės šilto vandens įberkite 1 šaukštą druskos. Išmaišykite, kad druska ištirptų, ir užpilkite ant agurkų juostelių.