Rabarbarų čatniui pagaminti reikia:
300 g rabarbarų
200 g apelsinų (1 didesnis apelsinas)
50 ml vandens
½ arb. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų (pagal skonį) arba 1/2 šviežios aitriosios paprikos
½ arb. š. SANTA MARIA imbierų miltelių arba 70 g šviežių imbierų
30 SANTA MARIA žaliųjų pipirų grūdelių
50 g cukraus (jei norite saldžiau, įberkite papildomai dar 50 g cukraus)
1. Nulupkite rabarbarus ir supjaustykite juos mažais kubeliais.
2. Įberkite imbiero miltelių arba įdėkite mažais gabalėliais supjaustytų šviežių imbierų.
3. Iš apelsino išspauskite visas sultis ir kartu su cukrumi, žaliaisiais pipirais ir aitriosiomis paprikomis sudėkite į puodą, pavirkite.
4. Sudėkite rabarbarus ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30–40 min.
תגובות