6 val. marinuota ančiuko krūtinėlė be kaulo (Receptas)

Labai apetitiškas pasiūlymas grilio vakarėliui ar kepsninėje gaminamiems pietums. 6 val. marinuotos ančiuko filė receptas.

antienos kepsnys, receptas
VMG nuotr.

Ančiuko krūtinėlei paruošti reikia:

  • 480 g ančiuko krūtinėlės

  • 2 šaukštų „Hoisin“ padažo

  • 2 šaukštų Vusterio padažo

  • 1 apelsino sulčių

  • 1 šaukšto žuvies padažo

  • druskos, juodųjų pipirų

  1. Visus ingredientus susmulkinkite, gerai išmaišykite ir įtrinkite mėsą.

  2. Palikite marinuotis apie 6 val. Kepkite 15–20 min. tiesioginėje kaitroje.


Skanaus!


Naujausi įrašai