Laidą ALFAS VIENAS GAMTOJE žiūrėkite ČIA
Reikia:
1 cukinijos
200 g lašišos be odos
Žiupsnelio žuvies prieskonių
1 skiltelės česnako
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio SANTA MARIA druskos
Žiupsnelio SANTA MARIA „Tellicherry“ pipirų
Padažui:
4 šaukštų natūralaus jogurto
50 g fetos
Šakelės šviežios mėtos
½ citrinos žievelės
1. Cukiniją supjaustykite storokomis riekelėmis ir dar per pusę. Panašiais gabaliukais supjaustykite ir lašišą. Lašišą pagardinkite prieskoniais.
2. Česnaką susmulkinkite ir užbarstykite ant lašišos. Taip pat lašišą bei cukiniją pašlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
3. Gerai išmasažuokite.
4. Ant iešmelių verkite lašišą ir cukiniją paeiliui. Dėkite kepti ant grilio.
5. Padažui skirtus ingredientus sudėkite į virtuvinį smulkintuvą ir sutrinkite. Patiekite su iešmeliais.
Visus reikalingus ingredientus vienu mygtuko paspaudimu BARBORA.lt susidėsite į krepšelį.
Skanaus!