Laidą ir video receptą galite pažiūrėti ČIA
Reikia:
100 g šaltame vandenyje išmirkytų moliūgų sėklų
100 g kietojo sūrio
1 citrinos
1 skiltelės česnako
Saujos šviežio baziliko
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos
„Grissini“ lazdelių, duoniukų ir šviežių daržovių (patiekti)
1. Nupilkite vandenį nuo moliūgų sėklų ir dėkite į virtuvinį smulkintuvą.
2. Ten pat įdėkite skiltelę česnako, baziliko, druskos, kelis šaukštus aliejaus, kietojo sūrio ir citrinos sulčių.
3. Viską sutrinkite.
4. Konsistenciją reguliuokite aliejumi – ji turi būti šiek tiek skystoka.
5. Patiekite su lazdelėmis, duoniukais, agurkais, salierais ir kitomis daržovėmis.
ALFO PATARIMAI
· Moliūgų sėklas prieš gamindami pusvalandį palaikykite šaltame vandenyje.
· Šis pestas tik prie salotų ir makaronų.
· Jei mėgstate česnaką, jo dėkite daugiau.
· Galite naudoti ir citrinos žievelę.
Visus produktus vieno mygtuko paspaudimu įsidėsite į BARBOROS krepšelį.
Skanaus!