![gaivios salotos, VMG receptai](https://static.wixstatic.com/media/a27d24_99da2616e2a243e8bdcbb0da665fa843~mv2.jpg/v1/fill/w_133,h_137,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/a27d24_99da2616e2a243e8bdcbb0da665fa843~mv2.jpg)
Reikia:
1 ilgavaisio agurko
200 g natūralaus jogurto
1 šaukštelio cinamono
Druskos, juodųjų pipirų
Ryšelio šviežių mėtų
1 karštai rūkytos jūrinės lydekos
1 aitriosios paprikos
Agurką supjaustykite stambokais griežinėliais.
Į jogurtą įberkite cinamono, druskos, pipirų ir išmaišykite. Taip pat įpjaustykite kelis didesnius mėtų lapelius.
Žuvį nuimkite nuo kaulų.
Lėkštėje išdėliokite salotas. Viduryje palikite duobutę – į ją supilkite padažą. Ant viršaus sudėkite likusias mėtas ir pagardinkite griežinėliais pjaustyta aitriąja paprika.
Patiekalui pagaminti reikalingus produktus galite įsigyti ČIA.
Skanaus!