top of page

Brusketos su kepta vištiena ir džiovintais pomidorais



Brusketų niekada nebūna per daug. Tai – užkandis, kurį pirmiausia nušluoja alkanieji. Tad pasiruoškite jų su kaupu ir pasitelkdami fantaziją. Šalia galite patiekti su jautiena, baklažanais ir feta, avokadu ir ikrais, persikais ir itališku kumpiu ir kitokių.


Jums reikės:

  • 1 rūkytos vištienos šlaunelės

  • 100 g „Obelių“ majonezo su kietuoju sūriu

  • 4 didelių riekelių duonos

  • 60 g džiovintų pomidorų

  • 1 šaukšto rūkytos paprikos

  • 1 obuolio

  • kelių šakelių šviežios mėtos


  1. Nuo šlaunelės nulupkite odą, mėsą atskirkite nuo kaulo ir sudėkite ją į virtuvinį smulkintuvą.

  2. Įdėkite džiovintus pomidorus ir mėtas, įberkite šaukštelį rūkytos paprikos, įdėkite kelis šaukštus majonezo ir viską sutrinkite.

  3. Duoną paskrudinkite ant įkaitusio grilio.

  4. Ant jos užtepkite vištienos užtepėlę, ant viršaus patarkuokite obuolio ir papuoškite mėtomis.

Naujausi įrašai

bottom of page