Vilkešerio „ceviche“ su mangais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Vilkešerio „ceviche“ su mangais


    Reikia:

    • 2 vnt. skrosto ir valyto vilkešerio

    • 1 prinokusio mango

    • 1 mėlynojo svogūno

    • 50 ml SANTA MARIA kokosų pieno

    • 20 g šviežios kalendros

    • 2 žaliųjų citrinų

    • 1 aitriosios paprikos

    • 30 ml alyvuogių aliejaus

    • 30 g žirnių daigų

    • 100 g vyšninių pomidoriukų

    • 100 g SANTA MARIA „Tortilla chips” kukurūzų traškučių

    • Druskos, pipirų


    Išpjaukite vilkešerių filė. Nupjaukite odą. Žuvį supjaustykite stambiais rombais.Iš smulkintos aitriosios paprikos, kalendros, kokosų pieno, žaliosios citrinos žievelės ir sulčių bei smulkinto mėlynojo svogūno sumaišykite marinatą žuviai, įberkite druskos ir pipirų, sudėkite žuvį ir leiskite marinuotis apie 20 min. Tuo metu galite apkepti žuvies kaulus orkaitėje. Juos naudosite kaip lėkštutę patiekti.Mangą nulupkite ir supjaustykite kubeliais, vyšninius pomidoriukus supjaustykite į keturias dalis. Pabarstykite druska ir pipirais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Permaišykite.Ant iškeptos žuvies karkaso dėkite marinuotą žuvį, ant viršaus – mango ir pomidorų salotas, žirnių daigus ir trupintus kukurūzų traškučius.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg