Triušienos ir mangų iešmeliai su keptomis tortilijomis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Triušienos ir mangų iešmeliai su keptomis tortilijomis



Reikia:

  • 400 g triušienos filė

  • 3 skiltelių česnako

  • kelių šakelių kalendros ir mėtos

  • šlakelio alyvuogių aliejaus

  • druskos, pipirų

  • 1 žaliosios citrinos

  • 1 mango

  • 4 tortilijų paplotėlių

  • 100 g graikiško jogurto

  • 100 g kietojo sūrio

  • 100 ml „sweet chili“ padažo


  1. Supjaustykite triušienos filė riekelėmis, sudėkite į dubenėlį.

  2. Sukapokite česnaką, kalendros kotelius, pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir ½ žaliosios citrinos sulčių. Marinuokite pusvalandį.

  3. Mangą supjaustykite tokio paties dydžio kubeliais, kaip ir triušieną. Pagardinkite aliejumi, druska ir pipirais.

  4. Triušieną su mangais suverkite ant iešmelių. Kepkite ant įkaitinto grilio iš visų pusių. Pusę tortilijos ištepkite graikišku jogurtu ir užbarstykite kietojo sūrio bei kapotos kalendros su mėtomis.

  5. Perlenkite per pusę, apšlakstykite aliejumi ir kepkite su iešmeliais.

  6. Užbaikite kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min. Patiekite tortilijas su iešmeliais ir apšlakstykite „sweet chili“ padažu.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg