Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Traškios mėsos juostelės saldžiarūgščiame padaže tarsi iš kinų restorano

Atidarykite kinų restoraną savo namuose ir mėgaukitės neatsivalgoma, traškia mėsa. Lengvas receptas.


#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia


Traškioms juostelėms pagaminti reikia:

  • Pusės stiklinės TICHĖ natūralaus mineralinio vandens

  • Pusės stiklinės kukurūzų krakmolo

  • 1 nedidelio gabalėlio imbiero

  • 2–3 skiltelių česnako

  • 1 nedidelės aitriosios paprikos

  • 1 nedidelės morkos

  • 1 nedidelio mėlynojo svogūno

  • 1 paprikos

  • 1 šaukštelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 1 šaukšto medaus

  • 2–3 šaukštų sojų padažo

  • 1 šaukšto ryžių acto

  • Saujos sezamų sėklų

  • Ryšulėlio kalendros

  • 1 stiklinės ryžių

  • 1–2 šaukštų DAUMANTŲ adžikos

  • 1 kiaušinio

  • KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“

  • 1 stiklinės „Panko“ džiūvėsėlių

  • Šlakelio aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

  1. TICHĖ natūralų mineralinį vandenį sumaišykite su 2 šaukštais kukurūzų krakmolo. Imbierą, česnaką ir aitriąją papriką smulkiai supjaustykite, morką, svogūną ir papriką supjaustykite šiaudeliais.

  2. Pjaustytas daržoves kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus ir suminkštės. Dėkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir maišydami kepkite, kol cukrus ištirps ir daržovės karamelizuosis. Dėkite medų, sojų padažą, ryžių actą, užvirkite ir nuolat maišydami, palengva pilkite mineralinio vandens ir krakmolo mišinį. Berkite šaukštelį sezamų sėklų ir išmaišykite.

  3. Kalendrą smulkiai sukapokite. Ryžius išvirkite sūdytame vandenyje, nukoškite ir permaišykite su kapota kalendra.

  4. DAUMANTŲ adžiką išplakite kartu su kiaušiniu.

  5. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ supjaustykite maždaug piršto storio juostelėmis ir apvoliokite tokia tvarka: kukurūzų krakmolas, kiaušinio plakinys, džiūvėsėliai.

  6. Apvoliotą jautieną kepkite 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje gruzdintuvėje arba puode su aliejumi, kol gražiai apskrus. Nusausinkite riebalų perteklių popieriniu rankšluosčiu.

  7. Į lėkštę dėkite ryžius, traškią jautieną ir padažą. Pabarstykite sezamų sėklomis, papuoškite kalendrų ar bazilikų lapeliais ir patiekite.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI