6-8 asm.
Gaminimas 20 min.
Zzz 30 min.
Reikia:
Tortilijoms:
Aliejaus (gruzdinti)
1 šaukštelio meksikietiškų prieskonių
Žiupsnelio druskos
Majonezui:
200 g majonezo
1 šaukšto chipotle padažo
1 skiltelės česnako
1 šaukštelio medaus
½ žaliosios citrinos sulčių
1 šaukštelio rūkytos paprikos
Salsai:
2 riekelių ananasų
100 g vyšninių pomidoriukų
Kelių šakelių kalendrų
Laiškinių česnakų
Žiupsnelio druskos
Žaliosios citrinos sulčių
1. Ananasų riekeles iškepkite ant grilio, smulkiai supjaustykite. Taip pat smulkiai supjaustykite ir vyšninius pomidoriukus, kalendras, laiškinius česnakus.
2. Sumaišykite ir pagardinkite druska bei žaliosios citrinos sultimis. 3. Tortilijas supjaustykite trikampiais, dėkite į įkaitintą aliejų ir gruzdinkite iki gražios gintarinės spalvos. Nusausinkite ant popierinių rankšluosčių ir apibarstykite prieskoniais bei druska.
Chipotle majonezas
1. Visus ingredientus sumaišykite kartu ir palikite apie 30 min. pastovėti.
Ananasų salsa
1. Ananasų riekeles iškepkite ant grilio, smulkiai supjaustykite. Taip pat smulkiai supjaustykite ir vyšninius pomidoriukus, kalendras, laiškinius česnakus.Sumaišykite ir pagardinkite druska bei žaliosios citrinos sultimis.