Tokių bulvinių blynų dar neragavote: su keptais pomidorais ir kastinio padažu
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Tokių bulvinių blynų dar neragavote: su keptais pomidorais ir kastinio padažu


Valerijos Stonytės nuotr.

2–4 asm.


Reikia:

4–6 vidutinio dydžio bulvių

1 vidutinio dydžio svogūno

1 batato

2 kiaušinių

druskos, juodųjų pipirų aliejaus kepti (rapsų, alyvuogių, saulėgrąžų)

Ingredientai pagardui:

kekės vyšninių pomidoriukų

1 karštai rūkytos skumbrės

100 g grietinės

100 g kastinio

įvairių šviežių žolelių (mėtų, krapų)


1.         Bulves ir batatą nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite per stambią tarką. Nulupkite svogūną ir taip pat įtarkuokite į bulvių ir batatų masę. Į tarkius įmuškite kiaušinius. Pagardinkite druska ir pipirais.

2.         Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

3.         Grilyje pakepinkite vyšninius pomidoriukus. Sumaišykite pagardui skirtus ingredientus, išskyrus pomidoriukus ir skumbrę.

4.         Blynus patiekite su padažu, plėšyta žuvimi ir grilintais pomidorais. Papuoškite šviežiomis žolelėmis.

Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg