Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

„Tacos“, įdaryti konservuotu tunu ir sūriu – trašku išorėje, tįstantis įdaras viduje


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą VIENAS GAMTOJE galite žiūrėti ČIA



Reikia:

  • 1 keptos konservuotos paprikos

  • ½ raudonojo svogūno

  • 1 skiltelės česnako

  • Mėgstamų prieskoninių žolelių

  • 100 g konservuoto tuno (geriausiai – savo sultyse)

  • 2 šaukštų BBQ padažo

  • 50 g smulkiai tarkuoto sūrio

  • 2 tortilijų paplotėlių

1. Papriką susmulkinkite. Taip pat labai smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir žoleles.

2. Konservuotą tuną nupilkite ir sudėkite atskirą į indelį. Užpilkite padažo.

3. Sūrį berkite ant pusės tortilijos paplotėlio, ant viršaus – įdaro ir vėl sūrio. Prispauskite kita tortilijos puse. Dėkite kepti ant grilio grotelių.


PATARIMAS


· Visuose patiekaluose su tunu puikiai tiks svogūnas.



Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg