top of page

„Suneštinių“ vaišių intriga – lengvai pikantiška užtepėlė su lašiša ir vasabiu


Pikantiška užtepėlė su lašiša ir vasabiu, Alfo receptai, Alfas Ivanauskas, vmg, vmgonline.lt, receptai, užkandžių idėjos
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


Reikia:

  • 100 g karštai rūkytos lašišos (galite naudoti lašišų nugarkaulius)

  • 50 g kreminio sūrelio „Philadelphia“ su prieskoninėmis žolelėmis.

  • 100 g majonezo

  • 1 šaukšto vasabio krienų (arba pagal skonį)

  • 1 šaukšto krienų (arba pagal skonį)

  • 2–3 šaukštų citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų


  1. Lašišą, sūrį ir majonezą sutrinkite kartu, ragaudami įmaišykite krienus.

  2. Pagardinkite citrinos sultimis, druska ir šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page