Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Skaniausios pasaulyje marinuotos alyvuogės


Unsplash.com nuotr.

Reikia:

  • 400 g įvairių alyvuogių

  • 300 ml aliejaus

  • 1 citrinos sulčių

  • 1 apelsino sulčių

  • 1 aitriosios paprikos

  • 3–4 skiltelių česnako

  • 5–6 šakelių čiobrelio

  • 1 lauro lapo

  • 2–3 apelsino žievelių juostelių

  • 1 šaukštelio druskos


1. Alyvuoges nuvarvinkite ant sieto. Česnaką susmulkinkite, aitriąją papriką supjaustykite.

2. Sudėkite alyvuoges į stiklainį, suberkite česnaką ir aitriąją papriką, įdėkite apelsino žievelę, čiobrelį, lauro lapą ir užpilkite apelsinų ir citrinų sultimis bei aliejumi.

3. Palikite marinuotis bent 2 val.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg