top of page

„Ramen burger“

  • 2020-02-06
  • 1 min. skaitymo

ree

Burgeriui pagaminti reikia:


  • 100 g „ramen“ makaronų

  • 3 kiaušiniai

  • 350 g maltos vištienos

  • 1 šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero

  • 2 skiltelės česnako

  • 2 šaukšteliai „hoi sin“ padažo

  • 1 šaukštelis žuvies padažo

  • Sojos padažo

  • Morkos, paprikos, svogūnų laiškai

  • Azijietiško padažo

  • Aliejaus kepti


1.     Išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Nukoškite, truputį atvėsinkite, įmuškite kiaušinį, įpilkite šaukštelį sojos padažo ir viską išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę, dėkite į keptuvę apvalią formelę ir įkrėskite į ją makaronų masės maždaug 1 cm storio prispaudus. Kepkite iš vienos pusės, kol gražiai apskrus, išimkite iš formelės, apverskite ir kepkite iš kitos pusės. Taip iškepkite 4 paplotėlius.

2.     Maltą vištieną sumaišykite su smulkintais česnakais, imbieru, „hoi sin“, žuvies ir sojos padažais, suformuokite du mėsainius ir juos iškepkite ant grotelių arba kepsninės keptuvės.

3.     Morkas, paprikas ir svogūnų laiškus supjaustykite juostelėmis ir apkepkite su trupučiu sojos padažo. Kiaušinį iškepkite taip, kad trynys būtų skystas.

4.     Sukonstruokite mėsainį: „ramen“ paplotėlis, padažas, mėsainis, padažas, daržovės, kiaušinis, „ramen“ paplotėlis.

5.     Taip pat norime pabrėžti, kad mėsainio konstrukcija nėra dogma ir galite jį sukonstruoti taip, kaip patinka jums. Tik nepamirškite padažo!


Gardžių atradimų.

bottom of page