Nesaldus pyragas – tarta

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Nesaldus pyragas – tarta


    Šarūno Jaskutėli nuotr.


    Reikia:

    • 150 g šalto VILNIUS margarino kepiniams

    • 300 g miltų

    • 150 g grietinės

    • 1 šaukštelio druskos

    • 80 g puskiečio sūrio

    • 150 ml grietinėlės

    • 2 kiaušinių

    • 100 g smidrų

    • 100 g rūkytos-sūdytos lašišos filė

    • Mėgstamų prieskoninių žolelių (puošti)


    1. Šaltą VILNIUS margariną „Kepiniams“ sukapokite peiliu kartu su miltais iki smulkių kruopelyčių. Supilkite grietinę su druska ir užminkykite tešlą.

    2. Iškočiokite tešlą 0,7 cm storio lakštu ir išklokite juo stačiakampę (15 x 30 cm) kepimo formą. Subadykite tešlą šakute. Kepkite pagrindą 15 min.

    3. Sūrį sumaišykite su grietinėle ir kiaušiniais.

    4. Ant pakepto pagrindo dėkite sūrio masę, ant viršaus dėliokite smidrus.

    5. Kepkite apie 20 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Sudėkite lašišą ant tartos, puoškite prieskoninėmis žolelėmis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg